14 Mart 2017 Salı

Ve Kadın Erkeği Yarattı *

Erkeklere Fısıldama Sanatı
-Arka kapak tanıtımında: “ Dikkat dikkat erkeğini yönetmekte sorun yaşayan tüm kadınlar!
            Hayatımızı paylaştığımız erkeği hayalimizdeki “Bay Mükemmel’e dönüştürebilmek için çaresizce çırpınıp duruyoruz. Dırdır ediyoruz, aşırı talepkâr oluyoruz, durmadan eleştiriyoruz, sinirlenip aklımıza gelen her şeyi yanlış zamanlarda ve yanlış yerlerde söylüyoruz. Bu süreç sinir sistemimizi altüst etmekle kalmıyor, hayatımızı da adeta cehenneme çeviriyor.Üstelik tüm bunlar erkeğimizi harekete geçirmediği gibi bize karşı daha da fazla bahane üretmesine ve bilenmesine sebep oluyor.
            Sonuç olarak kavgalarla dolu bir ilişkiye mahkum iki insan haline geliyoruz.
            Oysa ki tek dileğimiz, erkeğimize istediğimiz her şeyi yaptırabilmek ve içinden bir “Beyaz Atlı Prens” çıkarmak. Bu o kadar zor olmamalı, değil mi?
            Değil zaten! İlişkinizi kurtaracak, erkeğinizin istediğiniz her şeyi yapmasını sağlayacak bir sistem geliştirdik: Erkeklere Fısıldama Sanatı!
-İlişkinizin seyrini değiştirmenin sırrı sizde; erkek arkadaşınızla kurduğunuzu iletişimde kullandığınız sözcükler ile başlar ve yine sizde biter. Erkeklere Fısıldama Sanatını öğrenmek, eskisinden farklı düşünmeye, konuşmaya, davranmaya başlamak demektir.  ... ..
-İma etmeyi unutun. ... .. Fısıldama tekniği ziihin okumaya yer vermez. ... ..
-İltifatlar çok işe yarar. ... ..
-Kadınlar takdir ettiklerini göstermedikçe, erkekler kendilerini reddedilmiş hisseder. Takdir gördüklerinde ise, sevildiklerini hisseder ve size daha çok sevgi gösterirler. ... ..
Dişil bir iletişim tarzı kullanmak
-... .. isteğinizi, kontrolü ele alan, sınırlayan ya da tehdit eden bir üslup yerine , teşvik eden, fark eden, öneren, yönlendiren bir
şekilde dile getirin.
İstekte bulunmayın
İkna edici sözsüz iletişime başvurun
Davranış tarzınızı yumuşatın
İpleri ona verin
Sabırlı olun
-... ..  ve nazik bir şekilde isteklerinizi ifade etmeye devam edin. Ona ödüllerini ve sizi memnun etmesinin neden onun lehine olacağını hatırlatmaya devam edin. Sonrasında bekleyin. Genellikle konu bir süre sonra yeniden açılacak ve sizin önerdiğinizin tümüyle aynısını size sunacaktır. Sadece bu artık onun muhteşem fikridir! Ona teşekkür edin, takdir ve şefkate boğun. ...

-Erkeğinize karar vermesi için gerekli tüm bilgileri verdiğinizi unutmayın. Bazı erkekler sizi mutlu etmek için gerekli olan bilgileri toplamak amacıyla doğru sorular sormayı bilir; ama çoğu bunu yapamaz. Fısıldama sanatı onlara eksik parçayı vermektir. Onların zihninizi okumasını beklemek değildir.... ..
Kendinize pay çıkarmayın
Erkeklere Fısıldama Sanatının on altın kuralı
1.Asla sevgini fiiziksel temas ile göstermekten kaçınmayacaksın. Erkeğini seksten ve şefkatten mahrum bırakmak ve bunların yerine sessiz protestoları, cadı gibi bakışları ve ret cevaplarını kymak yok. Bu davranışın ona hemen istediğini yaptıracağını sanıyorsan yanılıyorsun. Aksine, daha da içine kapanık, kızgın ve seni mutlu etmeye isteksiz bir hal alacak.
2.Asla erkeğini anlam veremediğin olumsuz davranışları için cezalandırmayacaksın. Azarlamayı unut. Olumlu davranışlarını ödüllendir ve küçük şeyleri büyütme. ... ..
3.Asla kendi başarıların ile erkeğini etkileme ihtiyacına yenik düşmeyeceksin.  Erkeğin senin ruhuna aşık olur, tırmandığın zirvelere ya da şirket basamaklarına değil. Özgeçmişini okuma. Unutma, ilişki arıyorsun, kariyer değil.
4.Asla lafı uzatmayacak ve erkeğin çözüm bulmasına müsaade edeceksin.  ... .. Her şeyi sen çözerek ona her zaman “yardım eli” uzatmak zorunda değilsin.
5.Asla orgazm taklidi yapmayacaksın.
6.Asla bir erkeğin ya da onunla olan ilişkini kişisel güvenliğinin önünde tutmayacaksın
7.Asla erkeğini başkalarına şikâyet etmeyecek, onun dedikodusunu yapmayacak veya çekiştirmeyeceksin.
8.Asla erkeğine dırdır etmeyeceksin.
9.Asla iiyi davranışlarını saygı ve takdirile (ve köfte ile) ödüllendirmeyi es geçmeyeceksin.
10.Asla erkeğini değiştirmeye çalışmayacaksın. Aksine onu olduğu gibi sevve içindeki en iyiyi sana göstermesi için ona fısılda.
Erkeklere Fısıldama Sanatı hakkında efsaneler ve yanlış bilinenler.
-Mükemmel olanı unutun. Mükemmeliyetçilik bekâr kalmak isteyen kadınlar içindir. ... .. “mükemmel çift”  dediğimizde aslında kast ettiğimiz birbirleri ile ne kadar uyumlu olduklarıdır. Kadının kadın gibi, erkeğin adam gibi olduğu... ..
-... ..  İstediğinizi daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacak etkili rica / gözlem / iltifat formatında nasıl yeniden dile getirebileceğinizi düşünmek için kendinize bir Fısıldamayı düşünme molası verin. Dişil dil kullanmanız erkeğinizi uslu çocuk olmaya teşvik edeceğinizi unutmayın. ... ..
Çetin cevizden uğruna dağlar delinecek bir kadına dönüşün
-Çetin cevizler iyi vakit geçirmek için değildir. Çetin ceviz: Bir erkeği sürekli azarlayıp küçümseyerek erkeklik duygusunu yitirmiş gibi hissettiren, dolayısıyla erkeğin de “Neden zahmet edeyim ki? Nasılsa memnun edemeyeceğim.” diye düşünerek onun için bir şey yapmaktan vazgeçmesine sebep olan kadın.
Erkekler söylemez, gösterir
-Erkekler duygularını yüksek sesle dile getirmek yerine yaptıklarıyla gösterir. Son zamanlarda size iki çift güzel söz söylemedi diye ağlama seansları düzenlemek yerine bir hafta boyunca her gün sizin için yaptıklarının bir listesini çıkarın. Bunu kelimelere dökmese de sizi sevdiğini “gösteren” ne kadar çok şey yaptığına şaşıracaksınız.
Erkeklerin odaklanmasını nasıl sağlarız?
Erkekler neden aynı anda iki şey ile ilgilenmez?
Erkek Fısıldama Sanatı Sırrı: Tekeşliliğin neden iyi bir şey olduğunu ona gösterin
-.. bir erkeği bağlılığa ne hazırlar? ... .. Bu yüzden erkeğinize tekeşliliğin faydalarını, ne kadar mutlu edici ve mükemmel olabileceğini göstermek sizin elinizde. ... .. Ona fısıldayarak bağlanma korkularını birer birer yok edebilirsiniz. Bir erkeğe, her günü sizinle birlikte geçirmenin  faydalarını fısıldağınızda, bekâr kalmaktansa size bağlı olduğunda hayattan beklediğini fazlasıyla alacağını bildiği için sizinle olmayı tercih edecektir. ... .. Çoğu kadın tek taşı kapar kapmaz erkeğe sahip olduğunu, onu avucunun içine aldığını ve istediği her şeye boyun eğeceğini zanneder. Tam aksine! Bu tür bir davranış erkeklerin tekeşliliğe karşı olmasının, direnmesinin ve tek bir kadına bağlanmaya isteksiz olmasının en belirgin sebeplerinden biridir. ... ..
... ..
-... .. Her zaman elinin altında oluponun hayatını kolaylaştırdığınızda peşinizden koşmak zorunda kalmayacak ve sizin ona ait olduğunuzu iddia etmek için uğrunuza mücadele etmek zorunda hissetmeyecektir. ... .. kendinizi konudan, yaşadığınız şehirden, onun evinden hemen uzaklaştırın. Kendinizi altın tepside sunmanız bir erkeği sizee aşkını ilan eetmeye sevk etmede yapabileceğiniz en kötü şeydir. ... .. Eğer her gece ödüllendiriliyorsa(belki de bir gecede iki defa) sizi sevdiğini söylemek için sıfır motivasyon hissedecektir. Sizden alacağını zaten aldığını düşünerek sizin için bu kadarının yeterli olduğunu hissedecektir.  ... ..
-Şehir dışına çıkamıyorsanız en azından erişilebilir olmayın. ... .. evde oturup onu düşünerek saatlerinizi harcamayın. ... ..
Daha sık “Seni Seviyorum” duymak için fısıldayın
-Eğer ciddi bir ilişkiniz varsa ya da evliyseniz büyük olasılıkla zaten daha önce “seni seviyorum” duymuşsunuzdur. Ama cicim ayları geçer geçmez size yeterince “seni seviyorum” demiyor olmasının canınıza tak ettiğini fark edersiniz. Bu noktada başka bir fısıldama sırrını öğrenmelisiniz: onun aşk sinyallerini çözmek.
Aşk sinyalleri nedir?
-... .. pek çok erkek için kadına aşklaruını dile getirmek tehlike, bağımlılık ve reddedilme ihtimali demek. Bu yüzden risk almak yerine erkekler sevgilerini ifade etmek için duygularının nesnesi olarak küçük kodlarını geeliştirirler. Bunlar aşk sinyalleri dediğimiz sayısız şekilde ifade edilebilir. Sinyalleri fark etmeyi, anlamayı, bu sinyaller için onu ödüllendirmeyi ve kendisini takdir edilmiş hissetmesini sağlamayı öğrenmelisiniz. En yaygın görülen aşk sinyalleri şöyle:
*Sizi arar ve sizi görmek için plamlar yapar.
*... ..
... ..
*Bir şeyleri sizin için onarır ve sorunlarınıza çözüm getirmeye çalışır.
*Size iltifat eder.
*Size hissettiği bağlılığa değer verir.

-Bir erkek bunlara benzer şeyler yaptığında sizi sevdiğini gösteriyordur.... .. Sizi sevdiğini  gösterdiği tüm işaretlerin farkına vardığınızda “seni seviyorum” demesi için ona yalvarmanıza gerek kalmayacak.
*Ve Kadın Erkeği Yarattı – Donna Sozio & Samantha Brett

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder