21 Mart 2018 Çarşamba

İlluminati *

-... .. Bu organizasyonun birlikte çalıştığı gruplardan bir diğeri de en eski Yahudi örgütlerinden biri olan Aşağılanmaya Karşı Çıkma Örgütü’dür (ADL). Bu bağlantı dolayısı ile New York’un etkili mason localarından biri olan B’nai B’rith ile birlikte çalışmaktadır. Dikkate değer bir başka husus ise masonların üyelerine Yahudi mistik inanışı olan Kabala’yı öğretmeleri ve Ülluminati’nin her şeyi gören göz sembolünü tanrısallığın bir işareti olarak kabul etmeleridir. Farmasonlar, kutsal bir şehir olan Kudüs’teki Tapınak Dağı’nda (Zeytindağı), Hz. Süleyman’ın Büyük Tapınağı’nın yeniden inşa edilmesi fikrini desteklerller –bu aynı zamanda Edgar Bronfman’ın başkanı olduğu Dünya Yahudi Kongresi’nin de amacıdır. ... ..
Bizim İçin Kaos İyidir
-Modern tarih bize, İlluminati’nin ve onun emrinde çalışan ajanların, hem insanların hem de ulusların işlerine defalarca müdahale ettiklerine dair sayısız deliller sunmaktadır. Birleşmiş Milletler’le bağlantılı bir İlluminati örgütü olan Dünya İyi Niyet Teşkilatı; dünya çapındaki pek çok kriz ve kargaşanın “iyilik için” kullanılabileceğini savunmaktadır. (Yeni bir çağ ve yeni bir dünya düzeni koşullarını mümkün kılacağını ima etmektedir.
-Tüm insanlık tarihi boyunca görülebilecek en büyük kriz dönemlerinden birinde yaşamaktayız. Savaş ve barış meseleleri, zenginlik ve yoksulluk, ırklar arası politik ve endüstriyel çatışmalar her köşede karşımıza çıkmaktadır. Dinsel temeldeki bölünmeler, yaşlılar ve gençler arasındaki uyumsuzluklargünümüzün sıkıntıları arasındadır. Bütün bu çatışmaların altında yatan esas neden ise maddesel değerler ve ruhani değerler arasındaki temel çatışmalar, kendi çıkarını düşünenlerle, başkalarının sıkıntılarını paylaşanlar arasındaki çelişkilerdir. Tüm bu sıkıntılara rağmen, insanlığın yeni bir aşamaya, yeni bir çağa girdiğine dair bir kabul de mevcuttur. Bu yeniçağda ancak iyi niyet sahibi kimseler (aydınlanmış olanlar) başarılı olacaktır. İyi niyeti (aydınlanma-illuminati) esas alan sayısız
girişimler daha iyi bir dünya yaratmak için çalışmakta ve sürdürülebilir ve birleşmiş bir dünya için gayret göstermektedir.

İki Çarpışan Güç, Tek Efendi
-1969 yılında, Christians Newsletter (Hristiyanların Uyanış Bülteni) gazetesinde makale yayımlandı. Bu fenomen olmuş makalede ifade edilen derinlemesine tahlillerden birkaçı şöyledir:
-“Dünya üzerindeki devrimleri gerçekleştirenler bir şeyi çok iyi öğrendiler. Tüm tarafları kontrol altında tutmak gerekir. Her harekat ya da kalkışma için ona denk bir karşı hareket oluşturulmalıdır. (Hiçbir grubun tek başına aşırı güçlenmesine izin verilmemelidir). Bu nedenle bugünlerde klasik bir dünya devrimine tanıklık etmekteyiz
-Devrimler de politika gibidir. Daima birbirine karlı olan iki taraf mevcuttur. Bu iki taraf da kontrol edilmel, fikir verilmeli ve yönlendirilmelidir ki sonunda her iki taraf da önceden düşünülmüş ve planlanmış bir sonuçta buluşsunlar
-Ameriken halkı, ‘Rusya’ ismini duyduklarında otomatik olarak kominizmi düşünmeleri konusunda şartlandırılmıştır. Dünya, Kominizm kandırmacasının var olabilmesi için bunun böyle olması gerekmektedir. Benzer şekilde, ABD’nin devasa askeri yapılanması da varlığını, bu büyük düşman Rusya konseptine ve kandırmacasına boçludur. Son olarak, utanç verici şekilde düzenbaz IRS (Ulusal Vergi Dairesi) vergi zorbalığı da varlığını buna borçludur. (Kominist tehdidide karşı yapılacak harcamalar için toplanacak vergi bahanesine sığınmak zorundadır).”
Bu vatansever yazarın zihin açıcı makalesinde bizlere söylemek istediği şey; kominist tehdidin eskiden de şimdi de bir tuzak ve düzenbazlıktan ibaret olduğudur. Evet, Satalinistler milyonlarca insanı öldürdü, bir o kadarını da tasfiye ettiler. Evet, Doğu Avrupa’yı işgal ettiler ve Demir bir Perde çektiler. Ancak bu durumbüyük bir tiyatrodan başka bir şey değildir. Tüm dünya çapındaki kapitalizme (tez) karşı kominist (antitez) duruşlar ve çıkışlar, aslında süper zengin komplocuların sahneye koyduğu bir tiyatro oyunundan başka bir şey değildir.

-Bu zenginler önce Lenin’i finanse ettiler ve onun Bolşeviklerinin Rus Çarı’ını devirmelerine yardımcı oldular. Ta ki 1980’li yıllarda bu eğlendirici ve karlı küresel karşıtlık oyununu sürdürmenin bir faydası kalmadığını görene kadar. Sonunda İlluminati Gorbaçev’e oyunun bittiğini ve sentez zamanının geldiğinisöyledi. Ve poff!  Âdeta bir sihir gibi, devasa ve baş belası, hatta Başkan Regan’ın deyimiyle bir “şeytan imparatorluğu” olan kominist dev öngörüldüğü şekilde hızla devrildi. Artık göz boyamaya ihtiyaç kalmamıştı. Gösteri bitti. Artık İlluminati için yeni bir oyun zamanı.


* Bilinen tarihin bilinmeyen yanları İLLUMİNATİ Entrika Çemberi & Texe Marrs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder