5 Ocak 2017 Perşembe

Rothschild para imparatorluğu *

Derin Yahudi Devleti 
-Kara para üzerine kurulu ‘Rothschild İmparatorluğu’ zaman içinde İngiliz ve Fransız Merkez bankaları ile Amerika’daki Federal Rezre bankalarının sahibi olmuştur. Serveti dünya servetinin yarısı olarak tahmin edilen bu ailenin1940 yılındaki serveti ABD GSMH’nın iki katı olmuştur.
-Dünyada tek bir Yahudi imparatorluğu kurulması amacına çalışan aile, aterloo Savaşı, Amerikan İç Savaşı, I. ve II. Dünya Savaşları’ndan büyük paralar kazanmış ve Rusya’da Bolşevik Devrimi’ni finanse etmiştir.
-Kitap; tarihçesi, serveti ve sahip olduğu kurumlar net bilinmeyen ailenin başlangııcından henüz Amerika’nın II. Dünya Savaşı’na katılmadığı 1940 yılına kadar olan olayları anlatmaktadır.
-Bu kitapta küreselleşme, AB, Birleşmiş Milletler, serbest Pazar ekonomisi, çok partili demokrasi ve savaşların kimlere ve nasıl hizmet ettiği açıklanmaktadır.
Kısa alıntıları paylaşalım:
Yahudi Protokolleri
            “Çağlar boyunca aşağılanan ve zulüm gören İsrail oğullarıgüce ulaşmak için çırpınmışlardır ve artık amaçlarına ulaşmış gibidirler. İsrail oğulları artık melun Hristiyanların ekonomik yaşamlarını kontrol etmektedirler ve güçleri siyasiler ile yaşadıkları ülkelerin yaşamlarını etkilemektedir.”
-Hahambaşı Reichhorn’un cenazesinde okunan söylevden alıntı 1905 yılında Rus Profesör Serge Nilus, Yahudi Protokollerini yayınlamıştır. Bu protokoller Yahudi liderlerin yaptıkları gizli toplantılardadünya servetinin kontrol edilmesi, dünya devletlerindeki hükümetlerin devrilmesi ve Yahudi bir kralın yöneteceğiYahudi Krallığı’nın kurulması hakkında aldıkları kararların tutanaklarıdır.
-Rus bilim adamının yayınladığı kitapçıkta “protokoller”, Siyonistlerin İhtiyar Meclisi’nin toplantı tutanakları ve Siyonizm’in en yetkin yöneticilerine verilen en önemli konferansları içermektedir.
-Rus bilim adamının yayınladığı kitapçıkta “protokoller”, Siyonistlerin İhtiyar Meclisi’nin toplantı tutanakları ve Siyonizm’in en yetkin yöneticilerine verilen en önemli konferansları içermektedir.
-Kitapçıkta ayrıca bu Yahudi protokollerinin Siyonizm’in babası Theodore Herzl başkanlığında İsviçre’nin Basel
şehrinde 1897’de yapılan Siyonist Kongresi’nde yayınlandıkları veya tekrarlandıklarından bahsedilmektedir. Siyonizm’in İhtiyar Meclisi’nde bulunanların isimleri sırdır ve bu kişiler dünyayı yöneten “Gizli El” olarak bilinirler. ... ..
-“Siyonist İhtiyar Meclisi” tahminen başlangıçta dini bir yönetimi ve hiyerarşiyi tanımlamaktydı. Bu yönetimin amacı başta bu olsa da daha sonra karekteri ve ismi değiştirilmişti. Bu organizasyon şimdi tamamen politik bir içerik taşımaktadır ve ismi ”Yahudi Ajansı Kurulu” olmuştur. ... ..
-... .. Dolayısıyla ... .. Yahudi ırkının en yetkin üst organı Yahudi Ajansi Kuruludur. ... ..
-Yazarların da makalede kabul ettikleri giibi “Illiminati”bir Yahudi olan Adam Weishaup tarafından kıta Avrupa’sı Mason Örgütü’nün bir kolu olarak kurulmuştur. Illiminati’nin amacı dünyada din, hükümet ve evlilik kurumlarının ortadan kaldırılmasıdır. Bu amaç “Yahudi İhtiyar Meclisi” ve “Yahudi Kominist Partisi”nin amacıyla örtüşmektedir.
-Illiminatiörgütünün 1789 Fransız Devrimi’nde büyük rol oynadığı, Yahudi sermayesi sayesinde organize ve finanse edildiği de yazarların söylediği gibi doğrudur. Bu devrim sayesinde Rothschild para imparatorluğu büyük zenginlik sağlamıştır. ... ..
-Yahudilerin diiini ve hukuki yaşamlarını dayandırdıkları Talmud da Hristiyanların kandırılması ve aldatılmasına izin vermektedir. ... .. Sonuçta “Goyim” aldatılmak ve güdülmek için yaratılmış aptal Hristiyanlardan oluşmaktadır. ... ..
-Son 150 yıldır dünya finansal sisteminin yapılandırılması ve Yahudi kontrolü altında çalışması ...
-Yahudi Protokolleri “Bankamızın Kanunu” diye geçmektedir.  Kanunların geçtiği bankalar: Bank of England, Bak of Frans, The New York Federal Rezerve Bank, The Washington Federal  Reserve Board, J.P. Morgan& Company, Kuhn, Loeb&Co. ve N.M. Rothschild&Sons ve Georges Mandel (Jeroboam Rothschild) gibidir.
-Ölümünde Mayer Amstchel dünyadaki en zengin insandır. ... .. Mayer Amschl paranın ve gizliliğin gücünü iiy anlamış ve kavramıştır. ... .. ayrıca Yahudilerin Tanrı tarafından seçilmişve dünyayı yönetmek üzere görevlendirilmiş insanlar olduğuna da inanılmaktadır.  ... .. bu hayalin Teodor Herzl tarafından Yahudi Protokollerinin 1905 yılında yayınlanmasından kısa bir süre önce dile getirilmiştir.... ..
-Resmi balgelere görebu aile Amerikan İç Savaşı’nı finanse etmiştir. Aile Napolyon ve düşmanlarını aynı anda kredi vermek suretiyle desteklemiştir.
-“Amerikan tarihinde Avrupa bağlantıları nedeniyle bazı Yahudi finansörlerbüyük rol oynamıştır. Hamym Solomon Amerikan Bağımsızlık Mücadelesi’ni finanse etmiştir. İç Savaş’ta ise Seligman Brothers ve Speyer&Co. Kuzey’i desteklerken, Erlanger Güney’i finanse etmiştir.  Daha sonraları Kuhn, Loeb&Co. Amerikan Demiryolları’nı finansmanınını sğalamıştır.... ..
-Aile tüm tarafları finanse etmektedir ve tuttuğu bir taraf yoktur.  Rothschild ailesi için savaşlar Yahudi olmayanları yıpratan. morallerini çökerten dolayısı ile Yahudi hükümranlığını kurmalarına yardım eden olaylardır. Savaşlar onlar için amaçlarına ulaşmanın en kısa yoludur. Bu hırsızlar için faiz tahakkukunu beklemek çok uzun sürmektedir. İnsanları ekonomik krizlerle soymak da oldukça yavaştır. Hâlbuki insanlık acılarının ve dramların yaşandığı savaşlar çok kârlı ve hızlıdır. Bu Yahudi sermayesi dünyayı yönettiği sürece savaşlar sona ermeyecektir. ... ..
-12. Yahudi protokolü şöyle demektedir: “Bizim denetimimizden geçmeden hiç bir haber halka ulaşmayacaktır. Şu anda dünyanın birçok yerindeki haberler bir kaç haber ajansı tarafından dağıtılmaktadır. Bu ajansların hepsi kontrolümüze girdiğinde halk sadece bizim izin verdiğimiz haberleri öğrenecektir. ... ..
-... ... görünen odur ki Yahudiler radyoları ve ellerindeki medya gücüyle bizim geçmişi unutmamızı sağlayacak ve bizi Avrupa’yı kurtarmak için savaşa sürükleyeceklerdir. ... .. Eğer isimlerini değiştiren Yahudi köşe yazarları gerçek isimlerini açıklasalar ve gerçek niyetlerini ortaya koysalar omlara inanacak Amerikalı kalmaz. ... ..
Cinayet şebekesi
            “Ölüm herkes için kaçınılmazdır.Ölümü amaçlarımıza karşı çıkanlar içinhızlandırmak daha iyidir. Masonları öyle gizlilik içinde kullanmalıyız ki kardeşlerimizdışındakiler yani kurbanlar amaçlarımızdan haberdar olmasınlar. Kurbanlar kendilerine verilen dam cezalarını fark etmeyecekler ve doğal nedenlerle öldüklerini sanacaklar. Bunu bildiğimiz tektirde kardeşlerimiz bile amaçlarımızın karşısına çıkmayacaklardır.Amaçlarımıza karşı gelmemeleri kalplerine kadar girmiş durumdayız. Hristiyanları liberalizme teşvik ederken kendi halkımızı amaçlarımıza uymaya teşvik etmeliyiz. ... ..
Ahit’in Çocuklarının için Bağımsız Tarikatı (B’nai B’rith) nedir?
Bu uluslararasıgizli bir Yahudi Mason teşkilatıdır. Bu teşkilat Yahudi kabileleri arasında “Ahitin Çocukları” diye bilinen ve Chicago’dan Henry Monsky’nin başkanı olduğu bir örgüttür.
Bu örgütün amaçları nedir?
-“Örgütün amacı ‘Yahudi genel amacına’ ulaşmaktır. Bu da Yahudilerin Hristiyanlar üstündeki hükümranlıklarını işaret etmektedir. ... ..
-Fransız devrimi esnasında Hristiyan kadın, çocuk ve erkekleri acımasızca öldüren Illiminati de bu örgütün bir şubesidir. ... ..
-Yirmi beş Rus devrimi lideri arasında Yahudi olmayan tek kişi Lenin’dir ancak onun da annesi ve karısı Yahudi’dir. ... ..
-1916 yılında ikinci kere başkanlığa seeçilmeden önce Başkan Wilson’un ülkesini savaştan uzak tuttuğu doğrudur. Zaten aksi halde ikinci kere seçilmesi imkânsız olurdu. Ama seçildikten sonra Başkan neden fikrini değiştirip İngiliz Hükümeti’yle anlaşıp Müttefiklere yardıma koşmuştu?
-Bu sorunun cevabı: Yahudiler ve Filistin’dir. Başkan Wilson bu ülkenin 50.000 gencinin ölmesine, 200.000 gencin sakat kalmasına ve yaralanmasına neden olmuş, hatta Amerikan halkının servetinden 50 trilyon doların Yahudilerin Filistin denilen kıraç topraklara yerleştirilmesine harcamıştır.
-... .. Başkan Wilson bu işleri hep yanımızda çarpışan Arap dostlarımızı arkadan vurarak yapmıştır.... .. Dünyadaki 15.000.000 Yahudi’nin en az beş milyonu Amerika’da yaşamaktadır.Bu gün Ne York nüfusunun %25’i Yahudi’dir. Dünya Savaşı’nda bu büyük Yahudi nüfusu onlara Filistin’de bağımsız bir ülke sözü vererek satın aldı...
Milletler Cemiyeti
-... .. Milletler Cemiyeti’nin prensipleri başkan Woodrow Wilson’ın Amerika’yı, Lloyd George’un İngiltere’yi Georges Clemenceau’nun Fransa’yı temsil ettiği toplantılarda kabul edilmişti. Ama bunların arka planında çalışan “Siyon kanının büyük despotu” Yahudi sermayesi ve ırkının çabaları vardı. ... ..
-Almanya ile barış anlaşması bahanesiyle toplanan konferansta Filistin Yahudilere verildi ve İngiliz mandası altına sokuldu. O günden itibaren Yahudi,ler ile Araplar arası çatışmalaro kadar arttı ki sonuçta İngiliz Hükümeti Filistin’i Yahudiler ve Araplar arasında bölmeye ve bölgedeki manda yönetimi bırakmaya karar vermiştir.  Araplar Filistin’in kendilerine ait olduğunu iddia ederken bölgeye henüz tamamen yerleşmemiş olan Yahudiler tüm Filistin’i istemektedirler. Son yirmi iki yılda ancak 500.000 Yahudi Filistin’e yerleşmiş bu yerleşimcilerin pek çoğu daha sonra ABD’ye göç etmiştir. ABD bugün Yahudilerin Filistin’idir.  Yahudiler Amerika’da çiftçi veya zanaatkâr olmak istemezler; onların gözleri ticaret ve para piyasalarındadır. Yahudiler için ağır iş “goyime” aittir.... ..

-... ..  Filistin bölgesi hem Araplara hem de Yahudilere bağımsız devlet kurma vaadi yapılarak  “iki kere vaat edilmiş” topraklar haline getirilmiştir.


*Rothhschil para imparatorluğu – George Armstrong

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder